ENERGETSKI EFIKASNE KUCE

Zimi toplo uz male troškove grejanja, a leti prijatno uz minimalnu primenu rashladnih uređaja.

Montažna kuća površine 88m2

Objekat: Montažna AB kuća po meri kupca
Bruto površina:  88 m2
Neto površina:   72 m2
Spratnost objekta: P
Način temeljenja: Trakasti temelj
Podrum: Ne
Garaža: Ne
Broj spavaćih soba: 2
Broj mokrih čvorova: 1

Pogledajte sve slike - Izgradnja montažne kuće od 88m2

montazna ab kuca 88m2

Naše montažne armirano betonske kuće izrađujemo po meri i želji kupca.

Sve naše montažne kuće su sa ugrađenom termičkom izolacijom što ih čini energetski efikasnim.

Energetski efikasne i pasivne montažne kuće poseduju najviši stepen energetske efikasnosti. Zahvaljujući našoj tehnologiji gradnje, kvalitetu ugrađenih materijala, izbalansiranoj masi kuće, kao i obraćanju posebne pažnje na završne detalje naše montažne kuće ispunjavaju najviše standarde u pasivnoj gradnji objekata.

Termička provodljivost zidova naših objekata je Uzida=0,12 W/m2K, što dovodi do optimalne akumulativnosti i regulacije utroška energije potrebne za grejanje / hlađenje objekta. Posledica ovoga je značajna ušteda na računima za energente tokom cele sezone. Zimi toplo uz male troškove grejanja, a leti prijatno uz minimalnu primenu rashladnih uređaja.

Pored energetske efikasnosti, naše montažne kuće odlikuje trajnost i sigurnost jer su izrađene od armiranog betona. O prednostima AB u građevinskoj industriji je nepotrebno govoriti.  Montažne kuće od AB elemenata su u mnogim pogledima značajno kvalitetnije od "suvog tipa" izgradnje montažnih kuća (gipsa, termike, OSB ploča i ostalih drvenih materijala)

Još jedna bitna prednost, u poređenju sa klasičnim načinom gradnje (zidanja) kuća, je brzina izvođenja montažnih AB kuća. Primenom betona visokih čvrstoća se postiže da elementi na vašu lokaciju dolaze u roku od par dana. Spajanje montažnih AB elementa na gradilištu se odvija putem zavarivanja i zalivanja spojeva brzo vezućim malterima.

Rokovi realizacije kuća su kratki, pa tako za prizemni objekat cca 70m2 potrebno 20 radnih dana od početka proizvodnje do useljenja.

Cena AB montažnih kuća po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 450e/m2 . Odnosno za kuće cca 100m2 oko 500 eur/m2 pa na više, kuće cca 200m2 oko 450 eur/m2, dok kuće manje od 100m2 oko 550 eur/m2. No svaka je kuća posebna pošto svaki kupac ima različite želje i čini jedinstvenu cenu kuće. Takođe moguća je i fazna izgradnja kuća.