ENERGETSKI EFIKASNE KUCE

Naše montažne kuće odlikuje trajnost i sigurnost jer su izrađene od armiranog betona.

Montažna kuća površine 350m2

Objekat: Montažna AB kuća po meri kupca
Bruto površina: 350 m2
Neto površina:  315 m2
Spratnost objekta: Po+P+Potkrovlje
Način temeljenja: Trakasti temelj
Podrum: Da
Garaža: Da
Broj spavaćih soba: 3
Broj mokrih čvorova: 2

Slike izvođenja montažne kuće - 350m2 pogledajte ovde

montazna ab kuca 350m2

Energetski efikasne i pasivne montažne kuće poseduju najviši stepen energetske efikasnosti. Zahvaljujući našoj tehnologiji gradnje, kvalitetu ugrađenih materijala, izbalansiranoj masi kuće, kao i obraćanju posebne pažnje na završne detalje naše montažne kuće ispunjavaju najviše standarde u pasivnoj gradnji objekata.

Termička izolovanost dovodi do optimalne akumulativnosti i regulacije utroška energije potrebne za grejanje / hlađenje objekta. Posledica ovoga je značajna ušteda na računima za energente tokom cele sezone. Zimi toplo uz male troškove grejanja, a leti prijatno uz minimalnu primenu rashladnih uređaja.

Montažne kuće od AB elemenata su u mnogim pogledima značajno kvalitetnije od "suvog tipa" izgradnje montažnih kuća (gipsa, termike, OSB ploča i ostalih drvenih materijala)

Još jedna bitna prednost, u poređenju sa klasičnim načinom gradnje (zidanja) kuća, je brzina izvođenja montažnih AB kuća. Primenom betona visokih čvrstoća se postiže da elementi na vašu lokaciju dolaze u roku od par dana. Spajanje montažnih AB elementa na gradilištu se odvija putem zavarivanja i zalivanja spojeva brzo vezućim malterima.

Okvirna cena, kuća po sistemu ključ u ruke, se kreće oko sledećih vrednosti:
- oko 500 eur/m2 za kuće oko 100m2

Navedene cene nisu fiksne i možete ih smatrati okvirnim (prosečnim vrednostima). Konačna cena se utvrđuje u zavisnosti od izbora tipa izolacije, ugrađene opreme i kvaliteta završnih radova.