AB montazne KUCE

Montažne kuće po vašoj meri i potrebama

Na osnovu višegodišnjeg iskustva razvili smo soptveni sistem AB montažnih kuća (MiPO), koje radimo po meri kupca. Potrebno je naglasiti da su naše montažne kuće izrađene od armiranog betona sa ugrađenom termoizolacijom, što ih čini dugovečnim i energetski efikasnim kućama.

Montažna kuća u skladu sa vašim potrebama i željama

Montažne AB kuće, sitema MiPO, gradimo u potpunosti prema potrebama i zahtevima naših klijenata. Montažne kuće mogu biti: male, velike, prizemne, ali čak i do 3 sprata (P+3). Postoji mogućnost da objekat ima i podrum. Izbor je u potpunosti na vama.

Trajne montažne kuće od armiranog betona

Za razliku od konkurencije, koja uglavnom primenjuje suvi tip građenja, naše konstrukcije spadaju u masivne i krute objekte. Ovo podrazumeva da su montažni objekti sistema MiPO konstruktivno velike čvrstoće i trajnosti. Armirano betonske montažne konstrukcije su takođe seizmički otporne i u potpunosti sa standardima građenja i propisima.

            ab montazne kuce tip 150m2  ab montazne kuce tip 125m2  montazna kuca u norveskoj

više slika naših montažnih kuća pogledajte ovde

Ekološki pristup i ušteda energije

Naše objekte projektujemo tako da zadovolje ekološke standarde i nastojimo da koristimo prirodne materijale. Energetski efikasne montažne kuće podrazumevaju najbolji balans mase objekta, akumulacije i utroška toplotne energije. U zavisnosti od dogovrenog tipa termoizolacije (klase kuće), nastojimo da maksimalno izolujemo konstrukciju kako bi se postigla ušteda energije. Kod kuća visoke termičke izolovanosti možemo vam ponuditi i tzv. PASIVNU montažnu kuću.

Kuće mogu biti izgrađene u modernom stilu ili u stilu etno kuća, izbor je na vama.

Tehnički opis konstrukcije montažnih AB kuća

Sve naše kuće imaju zajedničku osnovu, a to je AB čvrsta konstrukcija koja u sebi sadrži termoizolaciju, po izboru kupca!

Osnovni presek zidaPodna ili spratna AB ploča, debljine 17-20cm, sadrži 10-12cm termoizolacije.

Osnovni Zid je ramovsko-panelne AB konstrukcije, debljine 15-20cm, koji sadrži 8-10cm termoizolacije.

Osnovni Zid PLUS - Na osnovni zid dodajemo termoizolaciju kako sa unutrašnje strane tako i sa spoljašnje strane tako da dobijamo višeslojne zidove koji se kreću od 20cm (sa 13cm termoizolacije) pa do 45cm (34cm termoizolacije). Na osnovu debljine termoizolacije kuće delimo u 6 klasa.

Osnovni zid plusPlafoni sadrže od 10cm do 35cm termoizolacije, čime se postiže potpuno izolovana kuća.

Materijali za termoizolaciju mogu biti prirodni ili veštački, a na kupcu je izbor tipa i debljine materijala.

- StiroporTIP 6
- Mineralna vuna
- Kamena vuna
- Presovana trska kao prirodan materijal...

Cena montažnih AB kuća

Izborom neke od naših klasa kuća zavisi kvalitet završne obrade kuća a samim tim i cena – kupac bira sve elemente osim konstruktivnog sistema koji je čvrst i trajan kao u klasičnoj izgradnji objekata.

Sve naše kuće u ponudi koju vam ponudimo sadrže temelje. Od vas se ne očekuju nikakva dodatna ulaganja, jer imamo precizan predmer i predračun.

Okvirna cena, kuće po sistemu ključ u ruke, za kuću oko 100m2, se kreće od 500 eur/m2 . Cena po kvadratu zavisi od veličine kuće, tako da manje kuće po pravilu budu skuplje po metru kvadratnom odnosno veće jeftinije.

Navedene cene nisu fiksne i možete ih smatrati okvirnim. Gore navedene cene su prosečne vrednosti cena (sa uračunatim završnim radovima srednje klase). Cena zavisi od ugrađene opreme i izbora kvaliteta završnih radova, kao i klase termičke izolovanosti.

Pošto svaki kupac ima različite želje i zahteve, kako bi učinio kuću svojim domom, tako ni cena nije fiksna. Takođe moguća je i fazna izgradnja kuća, što je stvar dogovora.

Rokovi realizacije kuća su kratki, pa je za prizemni objekat ~ 70m2 potrebno 20 radnih dana od početka proizvodnje do useljenja.


logo kucica Gikont d.o.o.

Opština: Čukarica
Mesto: 11251 Ostružnica
Ulica: Kosmajska 29a

tel:+381 11-8070-553
tel/fax:+381 11-77-00-159
mob:+381 64-244-24-51

email: info@gikont.com

Pogledajte neke od primera izvedenih objekata

Ovo je samo deo slika objekata koje smo do sada izvodili. Za detaljan uvid u sve izvedne objekte pogledajte listu referenci ili galeriju slika

load more hold SHIFT key to load all load all