loading

O nama

U čemu možemo pomoći

Dobrodošli na mesto sa jedinstvenom uslugom

Bavimo se projektovanjem i izgradnjom građevinskih objekata svih namena. Vrhunski kvalitet, pouzdanost, brzina i poštovanje građevinske struke su kvaliteti koji nas odlikuju. Posedujemo preko 30 godina iskustva kako po Srbiji tako i na inostranom tržištu, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata i izgrađenih objekata.

  •  Sopstveni sistem Armirano Betonske montažnih kuća (MiPO)
  •  Pasivne montažne kuće od armiranog betona
  •  Značajna ušteda energije potrebne za grejanje/hlađenje objekta
  •  Obezbeđenje temljnih jama montažnim AB zidovima
  •  Posedujemo sopstvenu mehanizaciju i radnu snagu
  •  Naš tim čine inženjeri građevinske struke

O nama

about-img
30
+
Naš rad

Nedavno urađeni projekti

Vrhunski kvalitet, pouzdanost, brzina i poštovanje građevinske struke su kvaliteti koji nas odlikuju.

gikont
Gikont, kvalitet i standrad zagarantovan.

Stvaramo sve što zamislite

Nudimo vam AB montažne kuće u potpunosti po vašoj meri i potrebama uz konkurentne cene sa značajnom uštedom energije potrebne za grejanje / hlađenje objekta.

Sistem AB montažnih kuća (MiPO)

Posebno smo ponosni na sopstveni sistem AB montažnih kuća (MiPO) koje radimo po meri kupca. Potrebno je naglasiti da su naše montažne kuće izrađene od armiranog betona sa ugrađenom termoizolacijom, što ih čini dugovečnim i energetski efikasnim kućama. Nudimo vam AB montažne kuće u potpunosti po vašoj meri i potrebama uz konkurentne cene sa značajnom uštedom energije potrebne za grejanje / hlađenje objekta.

Delatnost firme

Delatnost firme ide od izrade projektne dokumentacije, izvođenja grubih građevinskih radova, nadzora građevinskih radova, do izvođenja završnih radova, uređenja terena, pa čak i rušenja i drugih usluga u građevinarstvu. Posedujemo sopstvenu mehanizaciju i radnu snagu, što nas čini nezavisnim da izvodimo radove prema dogovorenom planu i dinamici radova. Naš tim inženjera građevinske struke, primenjuje najsavremenije principe i tehnologije izgradnje građevinskih objekata, kao i metode organizacije građenja i upravljanja projekata.

Ključ u ruke

Objekte izvodimo u ulozi izvođača ili podizvođača, sa svojom radnom snagom, materijalom, mehanizacijom i kooperantima, u svim fazama, računajući i fazu “ključ u ruke”. Podržavamo izgradnju kuća u sistemu projektnog finansiranja.

Klijenti

Klijenti sa kojima sarađujemo

Saradnju sa našim klijentima gradimo i čuvamo dugi niz godina.